Cubika 13623 húzható tacskó (r44766)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Cubika 13623 húzható tacskó (r44766)

3 660 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa
Doboz mérete 26 x 10,5 x 5 cm
Súly 0,24 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Cubika húzható, tolható tacskó kutya zsinórral, ide-oda tekeregve sétálMozgatható kerekeken lévő fajáték színes, 55 cm hosszú zsinórral.   A húzogatós tacskó játék nagyszerű barát lesz gyermeke első lépései során!A kutya elemei ökológiailag tiszta juhar és bükk erdőből származnak a Kárpátokból és a legjobb minőségű németországi vízbázisú festékkel kezeltek. A terméknek nincs szaga és semmiféle egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz, a gyermek számára teljesen biztonságos.  Cubika - Fajátékok Európából. A Cubika húzogatós tacskót a Montessori koncepciója alapján fejlesztették . Miben segíti a gyermek tanulását a Cubika húzható tacskó? 
  • színek megkülönböztetése
  • alakok és formák megkülönböztetése
  • számlálás és szókincs bővítése
Miben fejleszti gyermekét a Cubika húzható tacskó? 
  • nagymotoros mozgás fejlődése
  • mozgás és a test koordinációja járás közben
  • kreativitás és fantázia
  • emlékezet és figyelem
  • térbeli gondolkodás és logika
  • beszéd- és kommunikációs készség
18 hónapos kortól ajánlott. A Cubika az ukrán Levanya vállalat márkája. A cég minőségi fajátékokat forgalmaz szerte Európában. Alapanyaguk bükk- és platánfa, mely a Kárpátok ökológiailag tiszta területén nő. A fajátékok a legújabb német technológiával készülnek. Vízbázisú festékkel festettek, így nem károsak az egészségre. Tartósak, kopásállóak, és ha szükséges, könnyen tisztíthatók. Már a 18 hónapos babák is bátran játszhatnak e fajátékokkal. Cubika 13623 húzható sétáló tacskó termékjellemzői: 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.